Kompetenser i vårt nätverk

Under åren har vi utvecklat ett samarbete med flera olika samarbetspartners.

Det viktigaste för oss är att slutresultatet blir det bästa för kunden.

bokningskanal

Independent Hotel Solutions. Take control of the web to book more guests.

Betallösningar

Klarna Bank AB är ett svenskt IT-företag som tillhandahåller betalningslösningar för e-handelsbranschen, där konsumenterna får varan först och betalar i efterhand när de handlar online.

kassasystem

Branschanpassat kassasystem för effektiv verksamhetsstyrning- och uppföljning. En kassasystemspartner för moderna och växande företag.

betallösningar

Eeasy (by DIBS net) är ett företag som säljer betalningslösningar för e-handel i Norden. Företaget grundades 1998 och har kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo.

kassasystem

Europas mest driftsäkra kassasystem med över 1500 kunder. Trivec anpassar systemet till ert arbetssätt istället för att ni ska behöva anpassa er.

branschorganisation

Svenska Skidanläggningars Organisation – har drygt 300 medlemmar som är verksamma inom liftverksamhet, uthyrning av skidutrustning, skidskola och annat som hör branschen till.

reklambyrå

En design och teknikstark kommunikationsbyrå, men också med stora kunskaper och många års erfarenhet från sälj- och marknads-föringsbranschen. Specialist på varumärkesbyggnad.

leverantör

Leverantör av skipassystem. Säker, skräddarsydd och framtidsinriktad - dessa är garantier för de smarta lösningarna från Axess. Gästerna bokar skipass via r360 och r360online som aktiveras hos Axess direkt vid betalning.

leverantör

SKIDATA är en världsledande leverantör av entrésystem för t ex skidanläggningar och arenor. SKIDATA:s skipass bokas av gästerna direkt via r360 och r360online.