top of page
Image by Tim Peterson

Dundret växlar upp och väljer r360 som nytt  boknings- & affärssystem

Dundret till pressrelease 2 (3)_edited.jpg

Dundret Gällivare tar sin digitala resa till nästa nivå och väljer r360 som sin nya samarbetspartner för boknings- och affärssystem.

IMG_1527.jpeg

“Vi är jätteglada och stolta över att få välkomna Dundret in i r360-familjen. Vi har haft en dialog under en längre tid och nu var de redo att växla upp och gå med oss. Dialogen med teamet på Dundret är väldigt bra och vi ser fram emot att få börja onboarda dem nu redan under våren.”, säger Ludvig Granberg, VD på r360.

Michael Lindgren, tf VD för Dundret:

“Med r360 får vi en helhetslösning med onlinebokning och affärssystem från en och samma leverantör. Att r360 också ligger i framkant när det gäller funktionalitet och utveckling för branschen gör att vi kan ta vår digitala resa till nästa nivå. Vi får med r360 även möjlighet till ett automatiskt incheckningsflöde med koppling till digitala lås vilket skapar en smidig upplevelse för våra gäster samtidigt som det hjälper oss att bli mer effektiva och nyttja våra resurser på bästa sätt”.

A9_08812.jpeg

Prisbelønte Branäs har vært et av Sveriges mest populære skisteder i flere år. Med alt fra grønne til svarte bakker, aktiviteter for både barn og foreldre, samt koselig overnatting med ski rett utenfor døren, har Branäs vokst seg til en stor favoritt for barnefamilier. I 2021 ble det også startet en satsing på sommer og sykling.

Les mer

bottom of page