EFFECTSOFT RESORT SYSTEMS

REKRYTERAR NY VD FRÅN RESEBRANSCHEN

Effectsoft Resort Systems väljer att förstärka sin plats som ledande leverantör av säljsystem för skidanläggningar i Sverige och plockar in Thomas Piltorp som ny VD. Thomas långa erfarenhet av ledarskap från den svenska fjällvärlden och hotellbranschen gör Thomas till rätt kandidat för Effectsoft Resort Systems fortsatta utveckling.


- Vi är mycket glada över att ha rekryterat Thomas som ny VD och ser stora möjligheter i fortsatt utveckling av både bolaget och produkten, säger Johan Falkenberg, styrelseordförande för Effectsoft Resort Systems.


Thomas började sin resa i Sälenfjällen på skidanläggningen Stöten i Sälen AB. Efter sju år som Reception- & Bokningschef valde han att lämna fjällen och återvände hem mot Göteborg. Thomas kommer senast från tjänsten som In-House Sales Manager på Gothia Towers där han har ansvarat för försäljningen med inriktning mot det individuella resandet.

- Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med mina nya kollegor få utveckla och förstärka vår position som ledande leverantör av säljsystem med inriktning mot alpina anläggningar. Här finns ett stort engagemang att skapa ett system som skall fungera som hjärtat i anläggningarnas driv mot att skapa upplevelser för sina gäster. Vi skall fortsätta att utveckla det vi redan är bra på samtidigt som vi hjälper anläggningarna att se nya möjligheter, säger Thomas.


Thomas Piltorp tillträdde sin tjänst den 14 januari.


För mer information vänligen kontakta:


Thomas Piltorp, VD

073-729 21 27


Johan Falkenberg, Styrelseordförande

073-366 34 87