Vi söker dig som är

.NET-utvecklare

och som gillar skidåkning!

Vi på r360 Resort Systems AB utvecklar ett affärssystem skräddarsytt för fjällvärlden. Vårt system, som går under namnet r360, används under hela gästens resa, allt från t.ex bokning av boende, skipass, skidskola, skidhyra online/via telefon till incheckning, ekonomihantering eller köp av tjänster på plats. På kundlistan återfinns flera av de största skidanläggningarna i Sverige & Norge med målet att på kort sikt finnas på fler marknader, både i och utanför Europa.

Under året har vår familj vuxit med nya anläggningar, bland annat Idre Fjäll och Kläppen. Vi ser att allt eftersom vår skidfamilj växer så behöver även vi internt öka i personalstyrka och söker dig som brinner för kodning, utveckling och att jobba i ett härligt team med snövisioner.


Stora delar av systemet är idag skrivna i Delphi, ett språk som man lär sig på en dryg månad om man tidigare jobbat med .NET. Vår plan är att dels underhålla det befintliga systemet men samtidigt utveckla för framtiden. All nyutveckling sker i .NET och hela vår miljö ligger i Microsoft Azure.


Vi är ett härligt gäng om sex personer som sitter mitt i Halmstad, endast ett stenkast från Lilla Torg. Vi delar lokaler med konsultbolaget Effectsoft, som vi har ett tätt samarbete med och vi är ett 20 tal personer i lokalerna fördelat på några olika bolag.


Vi söker dig som:

- Vill lära sig nya programmeringsspråk och vill utveckla sin kunskap.

- Som är snabb, effektiv och kan jobba självständigt.

- Som både vill vidareutveckla ett befintlig system samt är taggad på att bygga nytt.

- Som har flera års erfarenhet av systemutveckling.

- Att ha jobbat med utveckling på ett “bokningssystem” tidigare är ett plus.


Hoppas att det låter som en spännande utmaning och något som passar dig!

Skicka in din ansökan till oss på r360 Resort Systems redan idag.

Du når oss med din ansökan eller vid frågor på nedanstående mailadresser.


VD, [email protected]

Ägare, [email protected]