Förändringar i r360:s verkställande ledning

I mitten på februari så kommer Thomas Piltorp att avgå som VD för r360 Resort Systems AB. Ny VD blir istället nuvarande ägare Ludvig Granberg som tillsammans med ny Operativ chef, Johanna Bohlin, kommer att driva bolaget. Thomas kommer dock att sitta kvar i styrelsen och är därmed ett fortsatt stöd för Ludvig och Johanna. Med det sagt hälsar vi Johanna och Ludvig välkomna till teamet på r360!

Johanna kommer senast från Vip Monkey AB där hon axlat rollen som VD. Johanna har de senaste åren arbetat främst med digitala bolag i roller som marknadschef, egen företagare, affärsutvecklare med flera.


Som operativ chef på r360 kommer Johanna att ha löpande dialog med er kunder och de frågor som inte är av supportkaraktär är ni välkomna att ta med henne. Ni kommer även att få möjlighet att prata mer med Johanna på ett introducerande möte under våren där ni har möjlighet att ställa frågor och ge feedback. En inbjudan kommer per mail!


Vi vill även passa på att tacka Thomas för den här tiden och önskar honom ett varmt lycka till i sin nya roll som Service Crew Manager, Hotel (Hotellchef) på Quality Hotel The Weaver!