Om r360

r360 är produkten som säljs och utvecklas av företaget r360 Resort Systems AB. Huvudkontoret finns i Halmstad med 13 anställda fördelat på utveckling, support, kund- och försäljningsansvariga.


Vi är ett familjärt team med mycket hjärta och en stor passion för fjällvärlden. Vårt mål är att bli Hallands bästa arbetsplats – vill du vara med på den resan är du alltid välkommen med din ansökan!

Historik - då till nu

1995 började vi skapa koden som senare skulle bli Skistars anläggningssystem, först ut med bokning online i realtid. 1997 körde vi igång systemet r2 hos Skistar och kort därefter vårt nuvarande system r360 hos SJS-hotellen (Svenska Järnvägsmännens Semesterhems-förening). Bakom projektet står Johan Falkenberg, nuvarande supportkoordinator i r360 Resort Systems samt Per Hübinette.

Under årens lopp har antalet anställda och kunder varierat, men när vi tittar tillbaka i backspegeln kan vi konstatera av vi så här, drygt 20 år senare, har omkring 20 alpina anläggningar i Sverige och Norge där de flesta använder sig av systemets samtliga moduler.Framtid

Vi ser stor potential i r360 och r360online och kommer att fortsätta utveckla systemet tillsammans med våra kunder. Kunderna är våra experter och som hjälper oss att driva utvecklingen i rätt riktning. Vår målsättning: att vara nordens ledande anläggningssystem inom den alpina branschen, hjärtat i anläggningens försäljning. Våra kunder ska ha tid att prioritera sina gäster.