Kompetenser i vårt nätverk

Under åren har vi utvecklat ett samarbete med flera olika samarbetspartners.

Vi har därmed möjligheten att erbjuda er kunder de bästa leverantörerna inom varje område för en komplett tjänst.

Betallösningar

ECster

Ta betalt hur du vill. Och mer därtill.

I drygt sextio år har Ecster levererat betallösningar utifrån våra kunders behov. Allt för att ni ska kunna ta betalt hur ni vill och alltid med en bättre kundupplevelse i fokus. Och givetvis fungerar våra lösningar oavsett var du erbjuder dem – digitalt såväl som fysiskt.

KLARNA

Klarna Bank AB är ett svenskt IT-företag som tillhandahåller betalningslösningar för e-handelsbranschen, där konsumenterna får varan först och betalar i efterhand när de handlar online.

EASY (DIBS/NETS)

Easy (by DIBS net) är ett företag som säljer betalningslösningar för e-handel i Norden. Företaget grundades 1998 och har kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo.

kassasystem

Branschanpassat kassasystem för effektiv verksamhetsstyrning- och uppföljning. En kassasystemspartner för moderna och växande företag.

Skipass

AXESS

Leverantör av skipassystem. Säker, skräddarsydd och framtidsinriktad - dessa är garantier för de smarta lösningarna från Axess. Gästerna bokar skipass via r360 och r360online som aktiveras hos Axess direkt vid betalning.

SKIDATA


SKIDATA är en världsledande leverantör av entrésystem för t ex skidanläggningar och arenor. SKIDATA:s skipass bokas av gästerna direkt via r360 och r360online.

Digitala lås

Telkey


Leverantör av multifunktionslås för bland annat stugor och lägenheter. Låsen fungerar helt offline och kräver ingen internetförbindelse, SIM-kort eller elslad­dar. De är enkla att installera och flytta samt har låga driftskostnader. Monteras på befintliga godkända låskistor och cylindrar från etablerade låsleverantörer.
INLET

Inlets molnbaserade låsplattform Cloud Access Hub samlar marknadsledande digitala låssystem på ett ställe och med en enkel API integration tillgängliggörs de digitala låssystemens funktioner. r360s affärssystem är integrerat med Inlet och tillsammans möjliggör vi en automatiserad kundresa och bättre kundupplevelser utan fysisk nyckelhantering. Vår målsättning är att hjälpa din uthyrningsverksamhet att driftas på ett mer effektivt sätt genom att automatisera processen från bokning och betalning till access.


Marknadsföringsverktyg

apsis

APSIS One is an affordable and easy-to-use platform with native campaign tools for Email,

Marketing Automation, SMS, Website Personalisation, E-commerce, and more.

Turn data into sharp insights and even sharper customer experiences.

APSIS One is all you need to improve results, increase retention, and grow your business.

All through one smooth interface

Statistik

qbim

Med Qbim erbjuds ni ett affärsanalysverktyg "Skianalytics". Här får ni en grundläggande statistikrapport från r360. Premiumrapporter ger er möjligheten att utöka era analyser efter era behov.

branschorganisation

Svenska Skidanläggningars Organisation –

har drygt 300 medlemmar som är verksamma inom liftverksamhet, uthyrning av skidutrustning, skidskola och annat som hör branschen till.