Med r360 får du

försäljningen att växa


"Stöten är inne i en stark tillväxtfas med fokus på skidåkning och uthyrning av logi. Därför känns det tryggt att jobba med r360 som förstår våra utmaningar och löpande utvecklar sitt system. Eftersom r360 täcker hela vårt behov av bokningsfunktionalitet bidrar den enkelheten till ökad försäljning."


Henrik Nathanson, Stöten

Bokningsbart utbud

BOENDE

I r360 kan ni enkelt administrera era olika boenden (stugor, lägenheter, ställplatser m.m). Beroende på er verksamhet kan ni smidigt lägga upp olika områdespooler för enklare bokning och registervård. Här kan ni också lägga till obligatoriska tillbehör eller sälja fler tillbehör.

Uthyrning

Uthyrningsklienten möjliggör förhandsbokning av utrustning. Här kan ni hyra ut alltifrån skidor, cykel till kanoter och SUP-brädor som finns på er anläggning. Med en egen modul kan er personal i uthyrningen enkelt hantera streckkodsavläsning, multihyra, kassafunktion med mera.

AKTIVITETER

I aktivitetsmodulen har ni det perfekta boknings- och planeringsverktyget för alla aktiviteter som är tids- eller resursstyrda. Här kan ni exempelvis hantera allt ifrån skidskoleverksamhet till SPA-verksamhet och enkelt särskilja på gruppbokningar eller exempelvis privatlektioner.

SKIPASS

I r360 kan ni via någon av våra partners, Skidata eller Axess, sköta försäljningen av skipass. När skipassen är betalda aktiveras de direkt hos Skidata/Axess beroende på vilken leverantör ni har. Erbjuder ni säsongskort eller ledkort kan ni även sälja detta i skipassmodulern.

Våra verktyg

WEBBOKNING

Med r360-online får ni ta del av den senaste tekniken och funktionaliteten när det kommer till webbokning. med ett optimerat bokningsflöde guidar vi era kunder till snabba beslut


Läs mer om r360-online!

ÄGARWEBB

Med ägarwebben kan era ägare administrera sina stugor/enheter. Ägaren får via ägarwebben tillgång till bland annat sin kontorapport, bokningsöversikt och upplagda perioder.

AFFÄRSSYSTEMET

I affärssystemet i r360 sköts alla hantering och uppsättning av det bokningsbara utbudet såväl som bokningar. Här kan er personal enkelt skräddarsy ett upplägg som passar er verksamhet eller era kunder.STÄDRAPPORTERING

Med hjälp av denna modul kan fastighet eller städ kommunicera städstatus till affärssystemet. Modulen ger er även en översikt över ankomst-/avreseläget på anläggningen.

Övriga tjänster

ÖPPET API

Med ett öppet API har ni möjlighet att driva egen utveckling kopplad till r360. Exempelvis kan ni ha en egen webbokning eller koppla på någon av era leverantörer eller agenter.


STATISTIK Qbim

Med Qbim erbjuds ni ett affärsanalysverktyg "Skianalytics". Här får ni en grundläggande statistikrapport från r360. Premiumrapporter ger er möjligheten att utöka era analyser efter era behov.

ANKOMST-SMs TILL GÄSTEN

Med automatiska ankomst-sms kan ni snabbt och enkelt informera gästen att de är välkomna att checka in. Allt för att främja ett bättre flöde i receptionen och en smidigare kommunikation mellan er och gästen.


Digitala lås

Med Telkey eller Inlet erbjuder vi våra kunder digitala lås kopplade till r360. Genom att lägga till tjänsten i ert system slipper era gäster köer till in- och utcheckning och får istället automatiserade sms med en kod till sitt boende.

Betallösningar

Ecster

EASY (dibs by net)

KLARNA CHECKOUT

WINPOS -

KASSASYSTEM

Winpos är vår preferred partner av kassasystem och levererar ett branschanpassat system för effektiv verksamhetsstyrning och uppföljning.