top of page
ben-white-pV5ckb2HEVk-unsplash_edited.jpg

PARTNERS I r360

Under åren har vi utvecklat att samarbete med flera marknadsledande leverantörer som på ett eller flera sätt kompletterar vårt affärssystem.

Vi har därmed möjlighet att erbjuda våra kunder en komplett tjänst för deras verksamhet!

BETALLÖSNINGAR
& KASSASYSTEM

easy.png

En checkout som ger mer försäljning och mindre strul?

Easy. (by Nets)

Läs mer >>

Klarna.png

Klarna Bank AB är ett svenskt IT-företag som tillhandahåller betalningslösningar för e-handelsbranschen, där konsumenterna får varan först och betalar i efterhand när de handlar online.

Läs mer >>

Winpos.jpeg

Winpos erbjuder branschanpassade kassalösningar för effektiv verksamhetsstyrning och uppföljning. En kassasystemspartner för moderna och växande företag.

Läs mer >>

STATISTIK & MARKNADSFÖRING

Qbim.png

Med Qbim erbjuds ni affärsanalysverktyget "Skianalytics". Här får ni en grundläggande statistikrapport från r360. Premiumrapporter ger er möjligheten att utöka era analyser efter era behov.

Läs mer >>

apsis.png

APSIS One är en prisvärd och lättanvänd plattform med inbyggda kampanjverktyg för e-post, Marketing Automation, SMS, Webbplatspersonalisering, E-handel och mer. Allt genom ett smidigt gränssnitt.

Läs mer >>

DIGITALA LÅS

t1.png

Telkey Solutions AB är leverantör av multifunktionslås för bland annat stugor och lägenheter. Låsen fungerar helt offline och kräver ingen internetförbindelse, SIM-kort eller elslad­dar. De är enkla att installera och flytta samt har låga driftskostnader. Monteras på befintliga godkända låskistor och cylindrar från etablerade låsleverantörer.

Läs mer >>

InletLogo-Hvit.png

Inlet är en plattform för låsintegration som kopplar samman r360s bokningssystem med alla typer av lås eller passerkontrollsystem. Detta ger dig möjligheten att fullständigt digitalisera och automatisera ditt åtkomstsystem. Ersätt nycklar, kort och brickor med tillträdeskoder som automatiskt skickas ut av r360s bokningssystem.

Läs mer >>

Logo_edited.jpg

Tallykey A/S erbjuder enkla eller avancerade elstolpar av högsta kvalité för camping, ställplats eller marina. Vi erbjuder driftsäkra lösningar för att till exempel mäta eller slå på/av el- och vattenuttag eller hantera olika tillträden/faciliteter på området.

Vi kan även leverera laddstolpe för elbilsladdning, med enkel betalning för era gäster eller utomstående bilister.

Läs mer >>

+ DESTINATIONS
APP

Logo_Nonius_transp_bg (1) (4)_edited.jpg

Nonius tillhandahåller den mest kompletta portföljen för gästtekniklösningar för en kontaktlös digital gästresa. Alla lösningar är inbyggda internt som tillåter mycket integrerade och konkurrenskraftiga erbjudanden.

 

Läs mer >>

SKIPASS

axess.png

Leverantör av skipassystem. Säker, skräddarsydd och framtidsinriktad - dessa är garantier för de smarta lösningarna från Axess. Gästerna bokar skipass via r360 och r360online som aktiveras hos Axess direkt vid betalning.

Läs mer >>

skidata.jpeg

SKIDATA är en världsledande leverantör av entrésystem för t ex skidanläggningar och arenor. SKIDATA:s skipass bokas av gästerna direkt via r360 och r360online.

Läs mer >>

BRANSCHORGANISATIONER

Svenska Skidanläggningars Organisation – SLAO

har drygt 300 medlemmar som är verksamma inom liftverksamhet, uthyrning av skidutrustning, skidskola och annat som hör branschen till.

Läs mer >>

ALF.png

ALF - Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner er bransjeorganisasjonen for norske fjelldestinasjoner og alpinanlegg i Norge.  Foreningen har ca 210 alpinanlegg som medlemmer, fra de minste til de største alpinanleggene. 

Läs mer >>

ÖVRIGA

inexchange.png

InExchange hälper er att leverera och ta emot fakturor på bästa sätt så att ni slipper lägga arbete på tidskrävande administration och uppföljning.

Läs mer >>

Siteminder.png

Siteminder är en marknadsledande leverantör när det kommer till channel management. Med dem kan ni aktivt arbeta för en ökad försäljning.  

Läs mer >>

bottom of page