top of page
ben-white-pV5ckb2HEVk-unsplash_edited.jpg

PARTNERS I r360

Under åren har vi utvecklat att samarbete med flera marknadsledande leverantörer som på ett eller flera sätt kompletterar vårt affärssystem.

Vi har därmed möjlighet att erbjuda våra kunder en komplett tjänst för deras verksamhet!

BETALLÖSNINGAR
& KASSASYSTEM

ecster.png

Ta betalt hur du vill. Och mer därtill. I sextio år har Ecster levererat betallösningar utifrån kundernas behov och med en kundupplevelsen i fokus. Våra lösningar fungerar  digitalt såväl som fysiskt.

Läs mer >>

Klarna.png

Klarna Bank AB är ett svenskt IT-företag som tillhandahåller betalningslösningar för e-handelsbranschen, där konsumenterna får varan först och betalar i efterhand när de handlar online.

Läs mer >>

Winpos.jpeg

Branschanpassat kassasystem för effektiv verksamhetsstyrning- och uppföljning. En kassasystemspartner för moderna och växande företag.

Läs mer >>

STATISTIK & MARKNADSFÖRING

Qbim.png

Med Qbim erbjuds ni ett affärsanalysverktyg "Skianalytics". Här får ni en grundläggande statistikrapport från r360. Premiumrapporter ger er möjligheten att utöka era analyser efter era behov.

Läs mer >>

apsis.png

APSIS One is an affordable and easy-to-use platform with native campaign tools for Email,

Marketing Automation, SMS, Website Personalisation, E-commerce, and more.

All through one smooth interface

Läs mer >>

DIGITALA LÅS

t1.png

Leverantör av multifunktionslås för bland annat stugor och lägenheter. Låsen fungerar helt offline och kräver ingen internetförbindelse, SIM-kort eller elslad­dar. De är enkla att installera och flytta samt har låga driftskostnader. Monteras på befintliga godkända låskistor och cylindrar från etablerade låsleverantörer.

Läs mer >>

INLET.jpeg

Inlets molnbaserade låsplattform Cloud Access Hub samlar marknadsledande digitala låssystem på ett ställe och med en enkel API integration tillgängliggörs de digitala låssystemens funktioner. Vår målsättning är att hjälpa din uthyrningsverksamhet att driftas på ett mer effektivt sätt genom att automatisera processen från bokning och betalning till access.

Läs mer >>

SKIPASS

axess.png

Leverantör av skipassystem. Säker, skräddarsydd och framtidsinriktad - dessa är garantier för de smarta lösningarna från Axess. Gästerna bokar skipass via r360 och r360online som aktiveras hos Axess direkt vid betalning.

Läs mer >>

skidata.jpeg

SKIDATA är en världsledande leverantör av entrésystem för t ex skidanläggningar och arenor. SKIDATA:s skipass bokas av gästerna direkt via r360 och r360online.

Läs mer >>

BRANSCHORGANISATIONER

Svenska Skidanläggningars Organisation –

har drygt 300 medlemmar som är verksamma inom liftverksamhet, uthyrning av skidutrustning, skidskola och annat som hör branschen till.

Läs mer >>

ALF.png

Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner er bransjeorganisasjonen for norske fjelldestinasjoner og alpinanlegg i Norge.  Foreningen har ca 210 alpinanlegg som medlemmer, fra de minste til de største alpinanleggene. 

Läs mer >>

bottom of page