Kayaking

r360 ONLINE

I r360 Online hittar ni ett brett utbud av webbaserade produkter som underlättar både gästupplevelsen såväl som ert egna arbete. Här finns vår bokningsmotor och mycket mer!

Mountain Bikers

 Adminportal 

I adminportalen får ni tillgång till samtliga webbaserade produkter och på sikt kommer ni till exempel att kunna administrera egna behörigheter i r360 där.

MODULER 

 Bokningsmotor 

Med vår bokningsmotor kan era gäster enkelt boka logi, uthyrning, aktiviteter med mera. Här får ni en bokningsupplevelse i framkant där er kunder smidigt kan boka och köpa produkter eller paket. Det innebär att gästen får allt i en varukorg och med det endast ett köp!

Ägarportal 

Ägaren får via ägarportalen tillgång till bland annat sin kontorapport, bokningsöversikt och upplagda perioder. Här kan de även göra egna bokningar!

Agentportal 

I r360 kan en agent arbeta på två olika sätt. Antingen via en egen integration eller mot vår agentportal. När en bokning görs via portalen går den direkt in till affärssystemet och ni kan se bokningen.

Städ & Fastighet 
 

Med hjälp av denna modul kan fastighet eller städ städrapportera och markera en enhet direkt i r360 för automatisk incheckning. Modulen ger er även en totalöversikt över ankomst-/avreseläget på anläggningen.