top of page
Image by Tim Peterson

VÅRA KUNDER

r360 används idag på mer än 20 anläggningar i Sverige och Norge. Att vår pilotkund som installerade vårt affärssystem 1997 finns kvar ser vi som ett gott betyg. 

Idag är vi stolta över att ha några av Norden största alpina anläggningar som våra kunder!

KUNDER I SVERIGE

Branäs.png

Prisbelönta Branäs är sedan flera år tillbaka en av Sveriges populäraste skidanläggningar. Med allt från gröna till svarta backar, aktiviteter för både barn och föräldrar, samt mysiga boenden med skidåkning precis utanför dörren har Branäs vuxit ut till barnfamiljernas stora favorit. 2021 påbörjades dessutom en satsning på sommar och cykling.

Läs mer >>

Idre.png

På Idre Fjäll spenderar du semestern bland riktiga fjäll både sommar, höst och vinter. Låt dig hänföras av storslagen natur genom vandring, cykling, skidåkning eller någon av våra aktiviteter. Vid dagens slut vilar du ut i bekväma stugor, på Pernilla Wiberg Hotell med spa, eller på vår camping. Självklart finns här både restauranger, mataffär, uthyrning och sportaffär. Välkommen!

Läs mer >>

Stöten.png

 

 

Sälenfjällens högsta fallhöjdsmeter och en av landets bästa pister. Men också Dalarnas längsta nedfart där familjens minsting åker tryggt med andra nybörjare. Upplev Sälens bästa skidanläggning – Stöten. Med 49 nedfarter och ett uppgraderat snöläggningssystem. Allt med den storslagna fjällvärlden som fond. 

Läs mer >>

Kläpeb.png

Kläppen Ski Resort är en familjeägd skidanläggning, tillsammans med vår personal ska vi erbjuda minnesvärda skidupplevelser för hela familjen genom passion och kvalitet. Det skapar vi genom ständig utveckling av produkt, kvalitet och gästservice genom fokus på lönsamhet. Vi vill erbjuda Skandinaviens mest upplevelserika semester för hela familjen.

 

 

 

Läs mer >>

Ramundberger.png

Mitt bland Härjedalens vackra fjäll ligger den familjeägda lugna fjällanläggningen som är ett småskaligt alternativ till dig som söker det äkta och genuina. Det enda man störs av är vida vyer, oslagbara naturupplevelser och äventyr för stora och små.

 I snart 100 år har vår geografiska position varit anledningen till att våra gäster valt att återkomma, helt enkelt.
Välkomna till vägs ände!

Läs mer >>

säfsen.jpeg

Säfsen är en upplevelsedestination i södra Dalarna med verksamhet hela året

Säfsen Resort är familjevänligt och för dig som tycker om utomhusaktiviteter. Barnen står i fokus och vi är måna om att även de minsta ska kunna följa med överallt. Vi brinner för att göra det enklare och roligare för barn och vuxna att vara aktiva tillsammans. Läs mer om oss på Säfsen Resort!
 

Läs mer >>

tänndalen.png

Fjällen ingjuter oss med liv. Tömmer våra huvuden på tankar, fyller lungorna med frisk luft och hjärtat med glädje och styrka. Dess kraft går inte att förneka. Hade det varit möjligt hade vi tappat den på butelj. Tills dess snörar vi på oss våra vandringskängor, skryter om våra carvingsvängar och trampar tills det bränner i cykellåren. Hur du inmundigar fjällen är mindre viktigt. Det är att du gör det som är det fina. Välkommen till fjälls.
 

 

Läs mer >>

Järvsöbacken.png

Vintersemester i Järvsöbacken med skidåkning för hela familjen.

Hos oss har många barn och ungdomar tagit sina första skär i en skidbacke. Järvsöbacken är en familjeanläggning i den rätta bemärkelsen – här finns skidåkning för hela familjen. All skidutrustning finns att hyra och skidskolan är mycket populär för både nybörjare och de som vill utveckla sin åkning ytterligare.

 

 

Läs mer >>

Idre Himmelfjäll, ligger vackert inbäddat i storslagen fjällnatur med Burusjön, Städjan/Nipfjällets naturreservat och Idre Fjäll som sina närmsta grannar. I området finns Idre Sameby och deras renar som är ett älskat och uppskattat inslag i stugbyarna på anläggningen. 

Vintertid är de allra mest attraktiva aktiviteterna alpin skidåkning, längdskidåkning och snöskoteråkning.

 

 

 

Läs mer >>

Järvsö.jpeg

Destination Järvsö är en del av fyra kommuner i Hälsingland. Sommartid cyklar du på nybyggda cross country-leder och downhill i Järvsö Bergscykel Park. Våra nordiska djur finns på Järvzoo. Skidor kan du åka utför i Järvsöbacken och på längden i Harsa.  Här finns också restauranger, shopping och aktiviteter som tillsammans ger dig en fantastisk vistelse i destination Järvsö.

Läs mer >>

1983 bildades Fjätervålen Skidlift AB, av ett antal entusiastiska stugägare. Sen dess har Fjätervålen AB stått på egna ben och utvecklat anläggningen kontinuerligt. Affärsidén är i grunden densamma sedan starten: ”Att erbjuda högkvalitativ skidåkning i unik fjällmiljö med möjlighet till ett lugnt boende i privatägda, glest spridda stugor för en naturnära känsla”.

Läs mer >>

hassela.png

Upplev naturen och vildmarken på nära håll. Fiska, vandra, cykla, bada i sjöar,tempererat utomhusbad eller i havet. Njut av mysiga sommarkvällar. Ha stugan som bas och utforska alla spännande aktiviteter som finns i Hassela med omnejd. Varmt välkommen till oss!

 

 

 

Läs mer >>

Kappruet.png

På vintern har Kappruet skidåkning i vacker natur med milsvid utsikt över fjäll och metervis med natursnö. Här kan hela familjen koppla av och ha kul tillsammans i backarna. Alla nedfarter mynnar ut vid samma lift så att det är lätt att hålla ihop familjen. Barnen kan i lugn och ro ta sig ner i pister av varierande svårighetsgrader. Mamma och pappa kan koppla av på solaltanen, njuta av något gott och samtidigt ha uppsikt över barnen i skidbacken.

Läs mer >>

Fredensborg.png

En mil söder om Vimmerby i Småland, där skogarna öppnar sig, ligger Fredensborgs Herrgård, en ståtlig herrgård (byggd 1875), vackert belägen, omgiven av Tobo Golfbana. Vårt hotell, som ligger bara nån mil från Astrid Lindgrens Värld, erbjuder familjepaketet (logi/frukost), golfpaketet, utmärkta konferens- och övernattningsmöjligheter, god mat i vår restaurang och en sagolikt underbar miljö.

Varmt välkomna till oss!

 

Läs mer >>

Bygdsiljumsbacken.png

Bygdsiljumsbacken öppnade redan 1943 och har utvecklats från en liten skidbacke till en anläggning som har öppet varje dag under vintersäsongen. På vintern har vi 13 nedfarter, en skidshop med uthyrning, skidskola, en toppstuga med restaurang och fik samt camping och stugby. 2012 öppnade vår bikepark som nu är Västerbottens största för liftburen downhillcykling och den har idag 9 leder och utvecklas för varje år.

Läs mer >>

Kungsberget.png

Kungsberget växer för varje år som går och är idag en av Sveriges 10 populäraste skidanläggningar. Här finns skidåkning för alla åldrar och boenden för hela familjen, allt från mysiga stugor till moderna lägenheter. Från och med sommaren 2021 är Kungsberget även öppet på sommaren, då skidbackarna förvandlas till härliga cykelleder.

Läs mer >>

Vi har en av Sveriges mest kompletta alpina butik. Här hittar du allt du behöver och får hjälp och råd av kunnig personal. Vi är här för att hjälpa dig, vi har allt från nybörjare upp till avancerat. Tveka inte att kontakta oss!

Läs mer >>

Bydalen-logo.png

VMitt i Bydalsfjällen hittar du Bydalens Wärdshus. Här bor du i moderna lägenheter, äter gott i Wärdshuset och har nära till skidåkning och natur. Behöver du skidutrustning kan du hyra det och komplettera utrustning i skidbutiken. Följ med i skidskolan eller boka en egen personlig instruktör.

Läs mer >>

KUNDER I NORGE

skeikampen.png

Skeikampen Booking -hytteutleie med aktiv ferie

Skeikampen Booking tilbyr hytteutleie på Skeikampen for alle gjennom hele året. Skeikampen Booking har hytter og leiligheter i forskjellige størrelser for hele familien. Skeikampen har noe for enhver gjennom sesongene, og flere av hyttene ligger like ved de forskjellige aktivitetene.

Läs mer >>

slaata.png

Winter is magical in Geilo, with spectacular scenery and a wonderful winter atmosphere.
Geilo is one of Norway’s biggest ski resorts. Located in the heart of South Norway.
It is a family-friendly ski resort with many base stations and a large variation of skiing for all levels, with a total of 45 slopes. 
Here you can enjoy a large variation of alpine skiing, cross country skiing and other fun winter activities with the whole family. 

Läs mer >>

alpinco.png

Alpinco ble startet i 2012 og er i dag eier av alpinanleggene Hafjell og Kvitfjell, HafjellKvitfjell Booking og Gudbrandsgard Hotell i Kvitfjell.

Vår visjon er å gi skiglade mennesker opplevelsen av “Den perfekte svingen"
 
 
 
 
 
 
”.

Läs mer >>

kongsberg.png

Kongsberg er først og fremst et vintersportsmekka, men også en moderne by med rike tradisjoner. Fra Funkelia kan du skli inn og ut av skisenteret. Takket være et av landets mest moderne snøkanonsystemer holdes bakkene åpent fra desember til langt ut på våren.

Her kan du teste dine ferdigheter i bakkens freestylearena, superpipe og railpark. Med egen barnebakke har også de yngste et godt alternativ.

Fra fritidsboligene er det også kort vei til snaufjellet med Knutehytta og strålende turterreng sommer som vinter.
 

Läs mer >>

Logo Spåtind (4).PNG

Skeikampen Booking -hytteutleie med aktiv ferie

Skeikampen Booking tilbyr hytteutleie på Skeikampen for alle gjennom hele året. Skeikampen Booking har hytter og leiligheter i forskjellige størrelser for hele familien. Skeikampen har noe for enhver gjennom sesongene, og flere av hyttene ligger like ved de forskjellige aktivitetene.

 

 

Läs mer >>

NY KUND

 

 

boris-misevic-9IJA7DzRegU-unsplash (2).jpg

ÖNSKAR NI EN DEMO?

Vårt mål är att vara framtidens bokningssystem och med det de givna valet för er och era kunder. Vi utvecklar systemet löpande efter både marknadens och era behov. Med det sagt är vi alltid öppna för diskussion kring ny funktionalitet för att hjälpa er verksamhet framåt.

 

Välkommen att kontakta oss för att boka en demo av systemet!

bottom of page