top of page
Image by Tim Peterson

Orsa Grönklitt väljer r360 som boknings- & affärssystem

Orsa Grönklitt pressrel_edited.png

Nu kan vi stolt berätta att Orsa Grönklitt gör som sitt systerbolag, Tänndalens fjällanläggning, och väljer r360 Resort Systems som leverantör av sitt centrala boknings- och affärssystem. Både Orsa Grönklitt och Tänndalens fjällanläggning, två välkända anläggningar inom skidåkning och outdoor, ingår i koncernen Velit Activities.

 

Tänndalen har använt r360 som sitt centrala affärs- och bokningssystem sedan 2001. När r360 lanserade sin nya bokningsmotor 2021 var Tänndalen en starkt drivande anläggning. 

 

r360 har varit verksamma i över 25 år och har flera av Nordens marknadsledande fjällresorts som sina kunder.

 

“Det är med stor entusiasm vi välkomnar Orsa Grönklitt till r360-familjen. Att de nu följer i Tänndalens fotspår och väljer oss som systemleverantör är ett bevis på det starka samarbete och förtroende som vi har byggt upp inom koncernen Velit Activities. Vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete tillsammans, för att lyfta gästupplevelsen till nya höjder”, säger Ludvig Granberg, ägare på r360.

 

Johan Sares, vd för Orsa Grönklitt, delar entusiasmen: “Vi ser mycket positivt på detta samarbete och bytet till r360:s system. Det är ett avgörande steg i vår strävan att ständigt utveckla den digitala kunderesan. Att vara en del av samma system som andra ledande fjällanläggningar ger oss unika möjligheter att tillsammans skapa en starkare plattform. Vårt mål är att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för våra gäster att planera och boka sin vistelse hos oss”.

 

Orsa Grönklitt förväntas att gå live med r360’s affärssystem och onlinebokning i god tid inför vintersäsongen 24/25.

 

Om r360

r360 är ett marknadsledande affärs- och bokningssystem för resorts i Norden. Vi är ett 360-system med målet att tillgodose alla de behov som en resort kan ha kopplat till gästens besök. Det innebär att hela bokningsflödet för gästen, såväl som för backoffice, sker i ett enda system, allt för en smidig bokningsupplevelse och ökad försäljning. 

 

För mer info se r360.se

 

Om Orsa Grönklitt

Orsa Grönklitt erbjuder en aktiv semester året om. Om vintern kan hela familjen njuta av en härlig vintersemester med utförsåkning samt prima längdskidspår. Sommaren lovar ett stort utbud av outdoor och aktiviteter som cykling, klätterpark, discgolf, vandring, pool, rullskidor, orientering, kanot m.fl. Orsa Grönklitt är en del av Velit Activities AB som även bedriver en skidanläggning i Tänndalen.

 

För mer info se Orsa Grönklitt.

Kontaktinformation

Ida Kajgård

ida@r360.se

0733-16 57 77

Mer info om r360 >>

bottom of page