top of page
Image by Tim Peterson

Dundret växlar upp och väljer r360 som nytt  boknings- & affärssystem

Dundret till pressrelease 2 (3)_edited.jpg

Dundret Gällivare tar sin digitala resa till nästa nivå och väljer r360 som sin nya samarbetspartner för boknings- och affärssystem.

IMG_1527.jpeg

“Vi är jätteglada och stolta över att få välkomna Dundret in i r360-familjen. Vi har haft en dialog under en längre tid och nu var de redo att växla upp och gå med oss. Dialogen med teamet på Dundret är väldigt bra och vi ser fram emot att få börja onboarda dem nu redan under våren.”, säger Ludvig Granberg, VD på r360.

Michael Lindgren, tf VD för Dundret:

“Med r360 får vi en helhetslösning med onlinebokning och affärssystem från en och samma leverantör. Att r360 också ligger i framkant när det gäller funktionalitet och utveckling för branschen gör att vi kan ta vår digitala resa till nästa nivå. Vi får med r360 även möjlighet till ett automatiskt incheckningsflöde med koppling till digitala lås vilket skapar en smidig upplevelse för våra gäster samtidigt som det hjälper oss att bli mer effektiva och nyttja våra resurser på bästa sätt”.

A9_08812.jpeg

Dundret förväntas att gå live med r360 som affärssystem och onlinebokning under september i år.

 

Om r360

r360 är ett marknadsledande affärs- och bokningssystem för resorts och destinationer i Norden. Vi är ett 360-system med målet att tillgodose alla de behov som en destination kan ha kopplat till gästens besök. Det innebär att hela bokningsflödet för gästen, såväl som för backoffice, sker i ett enda system, allt för en smidig bokningsupplevelse och ökad försäljning.

 

För mer info se r360

 

Om Dundret Gällivare

”Fjället mitt i stan” på Gällivares hemmafjäll finns stora upplevelser för hela familjen.

Sedan 2019 ägs skidanläggningen av Gällivare kommun som har en stark ambition att utveckla Dundret till en helårsanläggning tillgänglig för alla.

Genom egna och externa satsningar siktar man mot att bli en destination att räkna med.


För mer info se Dundret

Kontakt r360 Resort Systems

Säljansvarig Ida Kajgård

ida.kajgard@r360.se

0733-16 57 77

 

Kontakt Dundret

tf. VD Michael Lindgren

michael.lindgren@dundretgallivare.se

072-080 27 55

Mer info om r360 >>

bottom of page