top of page
Image by Tim Peterson

Johanna ny vd på r360

r360-061 (1).jpg

Johanna Bohlin har sedan 2021 arbetat som operativ chef på r360 och suttit med i styrelsen & ledningsgruppen. Johanna kom senast från ett annat IT-bolag inom event- & upplevelsebranschen, även där i rollen som vd. Dessförinnan har hon bland annat drivit flera egna bolag inom marknadsföring & affärsutveckling och coachat Sveriges tillväxtbolag. 

Johanna Bohlin tillträdde som vd för r360 den 1 maj 2023 och tar över efter Ludvig Granberg, ägare av r360 Resort Systems AB. 

– Jag känner mig hedrad och ödmjuk över det förtroende jag fått och ser med glädje fram emot att vidareutveckla r360 tillsammans med vårt fantastiska team. Vi har de senaste åren byggt upp ett starkt förtroende hos våra kunder och vårt mål är att fortsätta leverera produkter i framkant med hög service och ett stort engagemang. Ludvig och jag har haft ett nära samarbete under åren och vi kommer att fortsätta driva bolaget efter den vision vi tillsammans satt, säger Johanna Bohlin, vd på r360.


Med en stark position på marknaden och flera möjligheter att såväl växa som bredda sin affär har r360 stor potential att skapa än mer nytta för anläggningar och resorts på den nordiska marknaden. 

- Vi har gjort många förändringar i bolaget de senaste två åren och jag är väldigt imponerade av vad teamet tillsammans åstadkommit. Vi har gjort en mängd lyckade rekryteringar och har nu fenomenala förutsättningar att leverera på marknadens efterfrågan när det kommer till affärs- & bokningssystem, säger Johanna Bohlin.

- Jag är otroligt glad att Johanna valde att tacka ja till uppdraget som vd för r360. Hon har gjort ett fantastiskt arbete i rollen som operativ chef och är mycket uppskattad av både medarbetare och kunder. Johannas roll som operativ chef har inkluderat mycket av det arbete som ligger under vd-rollen så det är med trygg hand jag lämnar över. Jag ser fram emot att se Johanna och teamet ta bolaget till nya höjder, säger Ludvig Granberg, ägare av r360.

r360 är ett affärs- och bokningssystem för skidanläggningar och resorts med flera marknadsledande kunder inom sin bransch. Bolaget erbjuder ett 360-system med målet att tillgodose alla de behov som en resort kan ha kopplat till det bokningsbara utbudet och gästens besök.

Kontaktinformation

Johanna Bohlin

johanna@r360.se

073-3660114

Mer info om r360 >>

bottom of page