top of page
Image by Tim Peterson

Stöten väljer r360s bokningsmotor

Namnlös design (7).png

Nu kan vi berätta att Stöten i Sälen har valt r360s bokningsmotor för sin verksamhet. r360s bokningsmotor har bara några år på nacken men har idag närmare 20 stycken skidanläggningar & resorts som kunder. Stötens övergång från sin egna bokningsmotor till r360s bokningsmotor kommer att ske under hösten 2023. 

 

- De senaste åren har vi lagt enormt mycket resurser och tid på att bygga en bokningsmotor i branschens framkant. En bokningsmotor som är anpassad efter gästernas beteende så väl som våra kunders önskemål. Att Stöten, som är en marknadsledande aktör, väljer oss som leverantör är otroligt kul och något som bekräftar att vi gjort rätt val längs vägen, säger Johanna Bohlin, VD på r360. 

 

- Argumenten för att fortsätta utveckla vår onlinebokning i egen regi finns inte längre. Med r360's onlinebokning får vi en säkrare drift eftersom PMS-system och onlinebokning hänger ihop och driftas av samma leverantör. Vi slipper även driva all utveckling själva då r360, tillsammans med sina kunder, kontinuerligt utvecklar sina tjänster, säger Henrik Nathanson, Business area manager Sales på Stöten. 

 

- Nu ser vi fram emot att få sätta upp bokningsmotorn för Stöten så att deras gäster ska få en fräsch och stabil bokningsupplevelse till hösten! Jag vill också passa på att ge en stor eloge till hela r360-teamet som dagligen gör en fantastisk insats med samtliga produkter, säger Johanna Bohlin.  

 

Stöten i Sälen AB har sedan 2002 använt r360 som PMS-system. Sedan 2015 har Stöten utvecklat sin egen onlinebokning men i och med r360´s nyutvecklade bokningsmotor väljer Stöten på nytt att fördjupa sitt samarbete med r360.

 

Om r360

r360 är ett marknadsledande affärs- och bokningssystem för resorts i Norden. Vi är ett 360-system med målet att tillgodose alla de behov som en resort kan ha kopplat till gästens besök. Det innebär att hela bokningsflödet för gästen, såväl som för backoffice, sker i ett enda system, allt för en smidig bokningsupplevelse och ökad försäljning. 

 

För mer info se r360.se

 

Om Stöten

Sälenfjällens högsta fallhöjdsmeter och en av landets bästa pister. Men också Dalarnas längsta nedfart där familjens minsting åker tryggt med andra nybörjare. Med 49 nedfarter och de senaste årets satsningar har Stöten mottagit flertalet priser. Bland annat; Årets skidanläggning, Årets pist och Årets skidort för barnfamiljer.

För mer info se
stoten.se

Kontaktinformation

Johanna Bohlin

johanna@r360.se

073-3660114

Mer info om r360 >>

bottom of page