Image by Marcus Ganahl

TILLÄGGSTJÄNSTER

r360 samarbetar med några få utvalda och välvalda partners för att kunna erbjuda er anläggning en komplett produkt. Det ni inte hittar i vårt produktutbud kan våra partners hjälpa er med!

Mountain Bikers

 Marknadsföring  

Kom igång med enkla automatiserade e-post eller sms-utskick för att öka merförsäljning, göra kundenkäter eller kanske informera om helgens aktiviteter. 

Digitala lås 

Med digitala lås underlättar ni både för era gäster och egen administration. Ni erbjuder gästen en smidigare in- & utcheckning (via sms), ni slipper nyckelhantering och har möjlighet att förlänga era säsonger.

Kassasystem
 

För att kunna erbjuda er en komplett produkt behöver ni ett smart kassasystem. Med r360s partner erbjuder vi ett kassasystem vi tror kan passa er verksamhet.

Öppet API
 

Med ett öppet API har ni möjlighet att driva egen utveckling kopplad till r360. Exempelvis kan ni ha en egen webbokning eller koppla på någon av era leverantörer eller agenter.

 Statistik 

Med r360 erbjuds ni ett affärsanalysverktyg. Där får ni en grundläggande statistikrapport med möjlighet att skapa premiumrapporter för att utöka era analyser efter era behov.