Med r360 får du

försäljningen att växa

API

"Utvecklingen av ett bra API* gör det också möjligt att driva egen utveckling"

"r360 är ett bra bokningssystem för skidanläggningar när man vill ha alla delar i samma program och supporten är fantastisk"


Henrik Nathanson, Stöten

SKID- & cykelhyra

Den helintegrerade skid- och cykeluthyrningsmodulen möjliggör förhandsbokning av skidutrustning samt cykelutrustning via PMS eller r360online. Modulen används fullt ut i sportshopen/skiduthyrningen och hanterar streckkodsavläsning, multihyra och kassafunktion.

STÄDRAPPORTERING

Med hjälp av denna funktion kan fastighet/housekeeping städrapportera en stuga/lägenhet/hotellrum direkt in i r360. Funktionen ger även en totalöversikt över ankomst-/avreseläget på anläggningen.

AKTIVITET/

SKIDSKOLA/SPA

Det perfekta boknings- och planeringsverktyget för all verksamhet som kräver resurser i form av guider, ledare och terapeuter i tid och rum. Våra befintliga kunder använder modulen för att exempelvis hantera allt ifrån skidskoleverksamhet till SPA-verksamhet.

KOPPLING TILL

SKIDATA/AXESS

Skipass går att boka direkt från r360online och r360. När skipassen är betalda aktiveras de direkt hos Skidata eller Axess beroende på vilken leverantör ni valt.

ANKOMST-SMS

TILL GÄSTEN

När en stuga/lägenhet/hotellrum rapporteras som städad i systemet skickas det automatiskt ett sms till gästen att de är välkomna att checka in. Allt för att främja ett bättre flöde av gäster i receptionen och spara många telefonsamtal mellan gäst, reception och fastighet.

TELKEY

TELKEY är en unik tjänst som riktar sig till dig som redan är användare av r360. Genom att lägga till tjänsten i ert system kan ni erbjuda era gäster en skidsemester utan köer till in- och utcheckning, där liftkortet fungerar som nyckel till deras boende.

ÄGARWEBB

Ägarwebben är verktyget för den som redan äger en stuga eller lägenhet och vill hyra ut den via en destination som använder r360. Ägaren får via ägarwebben tillgång till sin kontorapport, bokningar och upplagda perioder.

STATISTIK Qbim

Med Qbim erbjuds affärsanalysverktyg Skianalytics som hämtar information från olika system, skapar rapporter och publicerar dem sedan för din organisation. Alla kan skapa personliga instrumentpaneler med en unik 360-graders syn över sin verksamhet.

KLARNA CHECKOUT

Med Klarna Checkout kan du erbjuda dina gäster alla betalningsmetoder i en och samma betalnings-lösning. Det är otroligt smidigt och enkelt för både anläggningen och gästen.

EASY (dibs by net)

Låt dina kunder betala med ett klick via kort, faktura och alldeles snart även Swish. Easy förifyller kort-, leverans-, och fakturauppgifter så att dina kunder kan betala utan krångel. Du får alla betalningar i en samlad rapport – det sparar tid vid avstämning.

WINPOS -

KASSASYSTEM

Winpos är vår preferred partner och levererar ett branschanpassat kassasystem för effektiv verksamhetsstyrning och uppföljning.

molntjänst

r360 finns som molntjänst, vilket innebär att man använder systemet via internet och all data lagras på server i vårt hostingcenter.


Det är ett enkelt och smidigt sätt att använda r360 eftersom vi tar hand om drift, backup och underhåll.


Pålitlig och säker infrastruktur med backup och återställning.