EFFECTSOFT RESORT SYSTEMS VÄLKOMNAR

IDRE FJÄLL SOM NY KUND

Stiftelsen Idre Fjäll har alltid haft som mål att ligga i framkant och väljer nu Effectsoft Resort Systems som leverantör av sitt nya anläggningssystem r360.


r360 är ett komplett system för alpina anläggningar som utvecklas tillsammans med kunderna utifrån deras behov. Med bokning och försäljning av logi, skipass, skidskola och skidhyra i ett system passar r360 Idre Fjäll perfekt.


Idre kommun och Friluftsfrämjandet ville skapa arbetstillfällen och öka det aktiva friluftslivet i bygden. Därför startades Stiftelsen Idre Fjäll 1965. Idre bedriver idag året runt verksamhet med mål att leda utvecklingen i fjällvärlden. 2017 utsågs Idre Fjäll till årets skidanläggning vid SLAO:s årsstämma.


Effectsoft Resort Systems är väldigt stolta och glada över att kunna välkomna Idre Fjäll som ny samarbetspartner. ”Jag minns än idag hur pappa brukade packa in oss i husvagnen och hur kul vi tyckte det var när bilresan upp mot Idre Fjäll började. Det var där jag gjorde mina första skidåk och det känns fortfarande som att komma hem när man besöker anläggningen” säger Thomas Piltorp, VD på Effectsoft Resort Systems.

Idre Fjäll bedrivs i Stiftelseform och det finns ingen enskild ägare som skjuter in pengar i bolaget. All vinst stannar därför också i bolaget och investeras för framtiden. Idre Fjäll var först med snökanoner redan på 70-talet och byggde Europas första fyrstolslift så tidigt som på 80-talet. Senare samma årtionde byggde man världens första tunnellift som möjliggjorde en fortsatt utveckling av skidanläggningen med nya skidområden. Under 2019 arrangerades den fjärde världscuptävlingen i Skicross på Idre Fjäll.


”Det känns fantastiskt roligt att hitta en leverantör som möter dagens och morgondagens behov, med en mångsidig och anpassningsbar lösning. r360 har ett väl inarbetat system och en gedigen erfarenhet från att arbeta med andra skidanläggningar med liknande utmaningar. Vi tar ett långsiktigt grepp om vår digitala närvaro, där r360 spelar en viktig roll i vår fortsatta tjänsteutveckling” säger Tommy Halvarsson, Marknadsansvarig på Idre Fjäll.