EFFECTSOFT RESORT SYSTEMS VÄLKOMNAR

IDRE HIMMELFJÄLL SOM NY KUND

Den 17 december slår Sveriges nya vinterdestination, Idre Himmelfjäll, upp dörrarna och vi på Effectsoft Resort Systems är stolta över att få vara med på deras resa som leverantör av anläggningssystem. r360 är ett komplett system för alpina anläggningar som utvecklas tillsammans med kunderna utifrån deras behov. Med bokning och försäljning av logi, skipass, skidskola och skidhyra i ett system passar r360 Idre Himmelfjäll perfekt.


Idre Himmelfjäll kommer redan vid invigningen den 17 december att erbjuda 22 nedfarter med en fallhöjd på 323 meter förlagt över gröna, blå och röda pister. Tomtförsäljningen går i rasande fart och stugor, liftar och pister börjar ta form. Den 10 juni släpper de sin första säsong för bokning.


Effectsoft Resort Systems är väldigt stolta och glada över att kunna välkomna Idre Himmelfjäll som ny samarbetspartner. ”Att få vara med och se ett berg omvandlas till en helt ny destination är få förunnat och det är en otrolig ära att få vara med på Idre Himmelfjälls spännande resa.” säger Thomas Piltorp, VD på Effectsoft Resort Systems.

Idre Himmelfjäll ska bli både en vinter- och sommardestination med perfekta förutsättningar för familjer. Backarna som redan börjar ta form kommer att ha ”Coloradoliknade” härliga svängar och den längst nedfarten blir hela 3,4 km lång. Inbäddad mellan Burusjön och Städjan/Nipfjällets naturreservat med storslagen fjällnatur runt hörnet, blir miljön perfekt för både skidåkning och vandringsturer.


”När vi som helt nystartad turismanläggning i svenska fjällen skulle ta beslut om vilket bokningssystem vi skulle satsa på så fastnade vi för r360. Då de har en totallösning i samma system med bokning och försäljning av boende, boendeservice, skidskola, skidhyra och liftkortskoppling så passade det oss perfekt. Dessutom noterade vi att många större skidanläggningar i Sverige och Norge redan har ett samarbete med r360.” säger Torbjörn Wallin, VD på Idre Himmelfjäll.