EFFECTSOFT RESORT SYSTEMS VÄLKOMNAR

fjätervålen SOM NY KUND

Ca 3 mil från Idre by ligger Fjätervålen, en gömd pärla där lugnet och upplevelsen är det viktiga. Här investerar Serneke Group för framtiden med planbesked för nya liftar, pister och boende. Vi på Effectsoft Resort Systems är stolta över att få vara med på denna spännande resa som leverantör av anläggningssystem.


r360 är ett komplett system för alpina anläggningar som utvecklas tillsammans med kunderna utifrån deras behov. Med bokning och försäljning av logi, skipass, skidskola och skidhyra i ett system passar r360 Fjätervålen perfekt.


Fjätervålen erbjuder omväxlande skidåkning i 18 härliga pister, allt från bra nybörjarbackar till mer avancerade svarta pister. Oavsett om du är nybörjare eller expert och åker alpint på skidor, snowboard, telemark eller längdåkning hittar du ditt lystmäte här.

Effectsoft Resort Systems är väldigt stolta och glada över att kunna välkomna Fjätervålen som ny samarbetspartner.


”Fjätervålen har en spännande framtid och det känns otroligt kul att få vara med och se deras vision växa fram”, säger Thomas Piltorp, VD på Effectsoft Resort Systems.


Sernekes satsning i Fjätervålen på lång sikt innebär allt från toppstuga och nytt hotell till ett utbildningscenter och bra rekreationsmöjligheter för koncernens anställda. Målsättningen är att hela utvecklingen och ombyggnationen ska vara klar 2028. Om visionen infrias kommer Fjätervålen då att ha 1 000 - 1500 nya boenden, ny centrumpunkt med bykänsla, flera nya liftar och pister samt verksamhet och aktiviteter året om.


”Fjätervålen är helt unikt. Vi har en fantastisk natur och svårslagen skidåkning både alpint och på längden. Nu skall vi vidareutveckla denna pärla, så att flera får möjlighet att komma hit och njuta av allt vi har att erbjuda. Det skall vara lätt för gästen att göra hela sin bokning på ett ställe. r360 visar sig matcha våra behov och är ett system vi kan växa med in i framtiden”, säger Hans Ericsson, VD på Fjätervålen.