Ny ägare till

Effectsoft Resort Systems

Nu är sommaren snart här och jag kan med glädje se tillbaka på mitt första halvår som VD för Effectsoft Resort Systems. Det har varit en otroligt rolig vår med härliga möten, både med er befintliga kunder men också med alla nytillkomna anläggningar.

I samband med detta nyhetsbrev så vill jag passa på att meddela att vi har fått en ny ägare i dagarna. Vår nya ägare Ludvig Granberg, genom Granberg Holding AB, är en nära bekant till huvudägarna i Effectsoft Group AB, Johan Falkenberg och Jonas Inghammar, som fram tills nyligen ägde huvuddelen av Effectsoft Resort Systems AB.


Ludvigs bakgrund av att driva Hemsida24 under tio års tid har gett honom en stor erfarenhet av att framgångsrikt utveckla IT-bolag och han ser nu fram emot att ta Effectsoft Resort Systems AB till nästa nivå.


Jag ser med stor spänning på framtiden! Den kunskap som Ludvig tillför kommer hjälpa bolaget att accelerera den tidsplan som är satt för att möta marknadens behov, både i Sverige/Norge men också på den europeiska marknaden.


- För oss är tajmingen för den här affären helt rätt och vi ser fram emot att jobba nära Effectsoft Resort Systems AB även i fortsättningen, förklarar Jonas Inghammar.


- Jag ser fram emot att tillsammans med VD Thomas Piltorp och kollegorna i bolaget utveckla Effectsoft Resort Systems AB och affärssystemet r360 till nästa nivå, berättar Ludvig.


Vad som inte kommer att ändras:

- Vi kommer även framgent ha ett mycket nära samarbete med Effectsoft Group och dess dotterbolag för att säkerställa en god tillgång till utvecklingskompetens.


- Alla kollegor i bolaget inkl. jag själv stannar kvar och vi fortsätter att dela lokal med Effectsoft Group.


Vad som kommer att ändras:

- Bolaget kommer så snart som möjligt att byta namn till r360 Resort Systems AB.


- Hela systemet kommer att flyttas till Microsoft Azure. Det är en framtidssäkring som låter oss fortsätta växa och som skapar förutsättningar för ett snabbare och mer driftsäkert system på en modern plattform. Preliminärt kommer flytten att ske redan i augusti.


Med vänliga hälsningar,

Thomas Piltorp