Effectsoft Resort Systems

välkomnar Järvsöbacken

som ny kund

Järvsöbacken och Effectsoft Resort Systems har känt till varandra under flera år och när det väl var dags att byta anläggningssystem blev r360 det självklara och avgörande valet för Järvsöbacken att välja som ny samarbetspartner, säger Peter Augustsson VD Järvsöbacken. Det gemensamma arbetet började under våren och redan nu är säsong 2019/2020 öppen för bokning på hemsidan.

Effectsoft Resort Systems är väldigt glada över samarbetet med Järvsöbacken och ser fram emot en utvecklande och blomstrande framtid. ”Extra kul känns det för mig personligen” säger Johan Falkenberg, koordinator på Effectsoft Resort Systems och en av grundarna till r360, som tillbringat varje sommar på sin farmors släktgård i Järvsö.


För ytterligare information kontakta:


Thomas Piltorp, VD, Effectsoft Resort Systems [email protected]

Peter Augustsson, VD, Järvsöbacken [email protected]

Järvsöbacken är Sveriges snabbast växande skidanläggning och stoltserar numera med 20 nedfarter och 8 liftar samt 4 rullband. Backarna på sydsidan är några av Sveriges bästa tävlingsbackar för slalom och de två stora barnområdena gör snabbt att Järvsöbacken blir barnens favorit.


Bra kommunikationer med tåg, bil och buss gör att Järvsöbacken är lättillgänglig och det tar endast lite drygt tre timmar att komma till Järvsö från Stockholm.


Järvsöbacken är familjeägt och har under säsongen ca 150 anställda inom en rad olika avdelningar. Järvsöbackens gemensamma mål är att bli familjens bästa skidanläggning.

r360 började utvecklas i slutet av 90-talet och är idag drygt 20 år senare, ett stabilt och moget system, med 20 alpina anläggningar i Sverige och Norge. Effectsoft Resort Systems ser stor potential i r360 och r360online och kommer att fortsätta utveckla systemet tillsammans med sina kunder.


- Kunderna är våra experter som hjälper oss att driva utvecklingen i rätt riktning. r360 ska vara hjärtat i försäljningen, det är ditåt vi strävar, säger Thomas Piltorp.