Kläppen Ski Resort expanderar stort under 2020 och satsar på nytt system, r360 Resort Systems!

Kläppen Ski Resort är den första i ordningen av alla anläggningar i Sälenfjällen, uppbyggd kring ett berg och med nedfarter i alla väderstreck. Det är den sjätte största anläggningen i Sverige och den 1 februari går det nya systemet live, samtidigt som försäljningen av vintersäsongen 20/21 drar igång.

Kläppen Ski Resort är en skidanläggning skapad av familjen Eriksson 1982 då Per hade stora visioner om att få driva ett familje-företag på det berg som vi nuförtiden kallar Kläppen. Numera är det Gustav - son till Per - som tagit över rodret och driver skidanläggningen tillsammans med hans familj. Visionerna och planerna är dock fortfarande lika storslagna. Under 2020 kommer byggnationen att påbörjas inför det nya skidområde som planeras på Kläppenbergets södra sida, Kläppen Syd. För att kunna möta den stora efterfrågan bygger man dessutom ytterligare ett boende vid namn ”Hotell Kurbits”.


- Vårt mål är att vi ska vara Skandinaviens mest upplevelserika vintersemesterort för barnfamiljer. Att vi nu investerar i ett helt nytt system av r360 Resort Systems ser vi som en naturlig del och en förutsättning för oss att kunna växa på ett hållbart sätt. Allt för att kunna ge våra gäster en ännu bättre upplevelse, säger Gustav Eriksson, VD på Kläppen.


r360 Resort Systems är stolta och glada över att få vara med Kläppen Ski Resort på deras resa inför framtiden.


- För mig personligen som bott i Sälen i nästan 10 år klappar ju såklart hjärtat lite extra här, säger Thomas Piltorp, VD på r360 Resort Systems.


r360 Resort Systems är ett komplett system för alpina anläggningar som hanterar bokning och försäljning av logi, skidhyra, skidskola, skipass och gästhantering i ett och samma system.


r360 Resort Systems började utvecklas i slutet av 90-talet och är idag drygt 20 år senare, ett stabilt och moget system, med 20 alpina anläggningar i Sverige och Norge. r360 Resort Systems ser stor potential i r360 och r360online och kommer att fortsätta utveckla systemet tillsammans med sina kunder.


- Kunderna är våra experter som hjälper oss att driva utvecklingen i rätt riktning. r360 Resort Systems ska vara hjärtat i försäljningen, det är ditåt vi strävar, säger Thomas Piltorp, VD på r360 Resort Systems


För mer information, kontakta:


Thomas Piltorp, VD, r360 Resort Systems [email protected]

Gustav Eriksson, VD, Kläppen Ski Resort [email protected]